Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

Julen i bilder

Här får ni se bilder på mej, mina underbara barn med deras otroligt fina kläder som kommer från Little Fairies (stort utbud utav festkläder för bebisar och barn i olika åldrar) och min fina julklapp – ett batteri till min iPhone som gör att den håller längre – Tack älskling! :D

One Response to Julen i bilder

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.