Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

Frestelser och pappersgöra

Idag fikade jag med Isabel, blivande journalist som vill ha med mej till ett examensarbete.
Jag ställer självklart upp då jag gärna hjälper människor i den mån jag kan.
Hon ska följa mej 3-4 dagar för att se hur mina dagar kan se ut, som förälder och med psykiska diagnoser.
Ska bli rätt spännande måste jag säga.

Efter fikan, hem, fixade i ordning barnen och for till min mor för middag med henne, syster och Siri. <3 Jag åt god förrätt - parmainlindad halloumi och sparris för att sedan äta broccoli, kött, bacon och sås. Mums! Sedan såg jag på när alla andra åt sorbet och choklad, jag kämpade emot och klarade av det. Stolt. Dagens glädje för MEJ var att se Minna dansa sin dans tillsammans med moster (snart 20år), mormor (40+) och Siri (+60+). Vilken lycka och jag skrattade faktiskt! :D Dagens glädje för min mamma var att Minna sa MO-MO (mormor) för första gången! STORT! Sen var Minna söt och möblerade om hela mammas vardagsrum. HEHE! Jaja, imorgon väntar ett besök på MBT, hoppas dagen bjuder på något bra så jag orkar kämpa. Helt slut nu, fixat massor med alla papper som ska till Trygg Hansa, FamiljeBostäder och Stockholms bostadskö. Nu.. Gonatt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.