Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

Att be om hjälp?

Jag har alltid haft svårt för att be om hjälp.
Imorse hade jag inte så mycket val.
Min förkylning är förhoppningsvis på sin topp idag för fy tusan så dåligt jag mår.
Liiite bättre nu men fortfarande så det värker i lungorna och luftröret.
Dessutom har Love knappt kunnat andas inatt pga sin egen förkylning så blev dålig sömn.

Jaja, så jag bad Jonas om hjälp att ta hand om Love idag så jag kan vila upp mej och bli frisk någon gång, varit förkyld i över en vecka och ja, den har inte varit sådär ”lätt” med snor och lite hosta inte.

Så min fika med sötaste Thean och hennes ”minsting” (precis som Love är han yngsta barnet, men inte alls minst i storlek, hihi) blev avbokad, jag ville gärna skjuta upp den till imorgon då jag hoppas vilan idag gör mej bättre, men förstår såklart om hon inte är lika sugen.

Ska försöka tracka familjebostäder och även bostadsförmedlningen nu.
Håll tummarna för mej och min hesa röst som tycks försvinna lite då och då.

One Response to Att be om hjälp?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.