Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

Mammagala i maj!

I Maj är det dags för mammagala!
Jag ska självklart ditt och längtar verkligen efter ett dygn med mammalyx tillsammans med andra mammor.
Träffa ”gamla” vänner, vänner man lärt känna via bloggen och deras bloggar och även ”nya” mammor. :)
Äta god mat, gå på föreläsningar, dricka och äta gott och sova en hel natt utan barn som vaknar eller en bökande sambo. Hihi
Har länge letat efter en passande klänning och ikväll hittade jag den!
Synd bara att den inte finns att köpa längre.. men visst hade den varit perfekt!
Är helt kär!

Ska du gå på mammablogg galan 2011?

Längtar du precis som jag?

Vet du vad du ska ha på dej eller letar du också?

 

Hoppas iaf att vi ses i maj!

 

Kramar

4 Responses to Mammagala i maj!

 • åh, ja visst ska det bli kul!
  men du, den klänningen på bilden -den hade ju jag sist Wink fast med paljetter hela vägen upp. du kan ju låna den, hihi. skit fresch!

  jag har tro det eller ej redan en klänning, är galet nöjd då jag tycker det vore trist å köpa en nu på typ h&m så risken är att fler får samma .. haha nörden, men sån är jag! hur som haver så är den inköpt för ett par år sedan men aldrig (?) använd ..tror jag.
  brukar lixom inte riktigt ”klä upp” mig så mycket för krogen ;P
  men du skulle sova kvar på hotellet eller? KRAMAR

 • Jag ska gå på galan och längtar som en tok. Åker tillsammans med två nyfunna vänner som jag lärt känna sedan min dotter Molly föddes i maj. Ska bli riktigt roligt och vi alla känner nog som dig. Tänk att få sova ostört en natt, vad skönt! Grin
  Det där med outfit, jag hittade också en som jag fastnade för på Ellos och när jag skulle gå in dagen efter och ”klicka hem den” var den slut! Så ja, nu är jag på jakt igen och det är väl tur att det är några veckor kvar till galan.
  Hoppas du hittar någon annan klänning som liknar den du hade hittat nu för den var riktigt snygg! Du vet inte om de kommer få in fler på lagret då? Smile

  /Sandra

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.