Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

2 Responses to 9 månader?!

  • Lina, lillprinsessan och lillprinsen! skriver:

    Bra jobbat fina J!! Här har du en till som kämpar! Det är 17 mån mellan mina underverk! Och jag håller med dig att träning är sååå svårt att få till Frown mina föräldrar tar barnen en kväll i v så jag kan gå till gymet. Men mer blir det inte tyvärr. Keep up the good work tjejen!!
    KRAM

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.