Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
3 år sedan.

Han lyckades..

Här om dagen fick Jonas som han ville..
Han har tjatat om Slumdog Millionaire sedan han såg den på bio, men jag har liksom bara känt, äsch?
Men.. här om dagen såg vi den och i like it alot!
[Spoiler]
Bortsett från bajsscenen i början och när mamman dör och den vidriga brorsan.
Hehe
Jaja, avslutningen var juh asgrym!
httpvh://www.youtube.com/watch?v=vRC4QrUwo9o

2 Responses to Han lyckades..

 • maria skriver:

  Hej Johanna, jag gillar din blogg jätte mkt och läser den ofta, nu tänkte jag be dig om en tjänst, jag vet att måååånga läser den och du är från haninge nu kanske du kan tänka dig att lägga upp ett litet inlägg om Emil Linnell? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12872789.ab han fick tragiskt mista livet pga slarv i vården, ngt om jag förstår rätt även du har??? tänker på dina diagnoser osv, om du fått hjälp tidigare hade livet kanske varit mkt lättare för dig?
  det jag vill uppmärksamma är hans sida på facebook: ”Vi ska strida för Emils rätt”, familjen var med på tv4nyheterna imorse och nu måste rutiner och annat ses över i vården, alla har rätt till ett värdigt avslut.
  vill att detta ska nås ut till så många som möjligt och familjen ska veta att människor stöder dem och inte bryr sig om ängeln Emil som hade varit vid livet om han i höstas bara hade gjort ett enkelt rutin test som visat att mjälten var angripen istället finns han inte mer och en mamma har mist ett barn pga okunnighet =(
  ta hand om dig och fortsätt kämpa för du verkar vara en grym mamma och vad folk än skriver (alla tycker ofta att de har rätt att döma en av ngn konstig anledning) så respekterar jag dig och tycker att du är grym som orkar och kämpar bättre mamma kunde de 2 små inte fått
  kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.