Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
3 år sedan.

8 Responses to MAMA

 • Katrin skriver:

  Ja det är faktiskt via mama jag kikar in för jag tyckte jag kände igen både er och bloggadressen Wink
  Blev så tagen av eran historia, så mycket kärlek. Tyvärr är det oftast sån fokus på det som är ”jobbigt” men jag tyckte verkligen inte ni var så, utan raka motsatsen! Och det var underbart att läsa Smile

  Som ni själva sa, hon är ju eran dotter hursom så det är klart ni inte ångrar något. Då hade ni ju inte haft henne.

  Hoppas så ni får en ljus framtid allihopa.

  Kram

 • Hanna skriver:

  Jätte bra reportage om din familj och eran lilla tjej! Jag fick så mkt frågor efter att jag hade läst det. Jag har en dotter på snart 4 år som man inte har ställt någon diagnos på. Kollade om mail på sidan men jag hittade ingen. Skulle vara skönt att få ställa dessa frågor då ni verkar har kommit en bra bit längre än oss.

  MVH Hanna

 • Louice skriver:

  Tycker att det var ett kanonbra reportage med många fina bilder och bra skrivet. Har följt din blogg ett bra tag nu och det var intressant att få lite mer information om Minna och hennes sjukdom. Hon verkar vara en riktig liten gullunge. Ni kan vara stolta över båda er barn, dem är sååå fina =)

  Ha en fortsatt fin dag!
  Kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.