Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

Nu är jag mör!

Dagen började med att lämna Minna på dagis, fara till Karolinska och lämna litiumprover, åka hem, möta upp Emma och hennes minsting Luddis, knalla till centrum, knalla omkring, fika, knalla omkring lite till.
Fick samtal från en läkare från min behandling (min ordinarie är på semester denna vecka), jag ska höja medicineringen.
Lämna nytt prov nästa vecka, får då se om jag behöver höja mer.
Hämta Minna, mötte upp Emma som hämtat Wille, gick till parkleken, lät barnen leka av sej.
Gick och möte Jonas, handlade mat, Jonas gick hem och jag gick och fick min massage.
Superskönt och ja, rygg och nacke känns fint, dock hade mer jobb behövts. :p
Hon kände att jag var stel/hård i rygg, axlar och nacke – frågade om jag bar tungt och mycket.
Ehmn ja, mina barn, 3tr upp och ner, varje dag. :p

Kom hem och myste lite med barnen innan det var dags att sova.
Nu sover barnen så nu ska jag och Jonas mysa.
Idag fixade vi med föräldraledighet inför sommaren.
Jonas kommer vara föräldraledig med Love 15 juni – 24 augusti, sen går han på semester i 3 veckor. :D
Hela sommaren har vi tillsammans.
Fattiga, men med desto mer kärlek! :)

Hur gör ni i sommar?

Kram

2 Responses to Nu är jag mör!

  • Anna skriver:

    Vi har valt att göra ungefär som er. Lite mindre pengar, men det är det ju värt, när man får vara hemma hela familjen. Micke kommer att ha 7 veckor semester och sedan blir det nog 1-2 veckors föräldraledighet eftersom han ska skola in Malva på dagis då jag förhoppningsvis börjar jobba i augusti.

  • Agnieszka skriver:

    Jag ska jobba i sommar, vet dock inte hur mkt då jag inte fått mitt shema ännu. Den 15 juli åker jag och Nova till Polen med mina föräldrar och bror, en vecka vid havet i en stuga som vi bokat och en vecka hos min mormor och morfar!

    kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.