Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

3 Responses to Ehmn?

  • madde skriver:

    Jag va skiträdd för att ta blodprov i sverige för att alla ja gick till va helt värdelösa på att ta prov. Sedan flyttade ja till USA och det har bara hänt 1ggn att dom fått sticka mig mer än 1ggn. Sedan flytta vi tillbaka till sverige och min BM va sämst på att ta prov. Hon stack mig typ 5ggr innan hon fick blod och hon rotade omkring med nålen inne i armen för att hon inte hittade en ven. Fan va ont de gjorde och tom Josh (som va me) frågade om ja va ok efteråt. Såg ut som värsta knarkaren i 1v.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.