Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

6 Responses to Knack & Bank!

 • Alltså jag fattar inte med dörrar och ungar Razz haha..mina barn är heltokiga i dörrar alltså..Kevin brukar ta sina leknycklar och ”försöker” öppna dörren för att komma in eller ut det vet jag inte men ändå..ser så kul ut..han står där jättelänge och tillslut så hänger brorsan med på samma veva och undersöker för att se vad han håller på mig x) haha..

  Ungar dom är bra allt roliga Grin

 • Henrietta skriver:

  Så otroligt söta och charmiga dina barn är =)
  Får man komma med ett litet önskemål i all enkelhet?
  Skulle SÅ gärna vilja se en film med MInna, när hon håller igång =) Hon är så sprudlande söt! Man ler av att se henne!

  Sköt om er!

 • Johanna skriver:

  Oh tack Henrietta för att du påminde mej, har en film när hon plaskar i vattenpölar som jag tänkt dela med er i några dagar, ska försöka fixa det imorgon. Smile

 • Katinka skriver:

  Det där är verkligen på pricken! Yes ALLA små barn älskar att banka på dörrar! Jag skulle verkligen vilja veta varför. En sorts revolt ? = ”dörren är stängd men den kan inte stoppa mig från att banka på den!” Eller kreativitet? =”Om jag bankar tillräckligt mycket kanske dörren öppnas, det brukar ju hända ibland” Eller bara busglädje? = ”Det här ljudet låter verkligen häftigt!” Big Smile
  Kramar Katinka

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.