Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

Nämen?!

..Är dagen OCH kvällen redan slut?!

Har idag startat bokningen till Mammabloggkryssningen, vilket tagit upp stor del av den tid som INTE gick åt att kämpa med Love och Minna.
Love som älskar mat matvägrar, han sover så dåligt att han vaknar var 10 – 15 minut och när han är vaken är han gnällig och missnöjd.
Har fortfarande feber, som lägst 38.4 och det känns inte bra. :(
Minna är tok-trotsig men lite har jag överseende med idag då hon klappade mej, Love och sej själv på kinden och sa..
Mamma sin. Minna sin. Lobe sin.
Sin är fin och Lobe är såklart Love. :p
Hon säger Lobe, Lole, Bor m.m. till Love. <3 Jaja, har börjat få ordning på bokningarna, dock började mailen precis strula när jag tänkte skicka ut bekräftelsemailen, så jag får skippa det och pröva i morgon. För nu ska jag sova, är helt slut och i morgon vill jag vara fräsch och utvilad. Ska fika med Helena från grundskolan vid 15 och sen på kvällen ska jag på middagsdate med snygga Malin aka Fnulan! :D Puss och gonatt ps. Imorgon får jag sova till 8 för Jonas är numera föräldraledig! :D

4 Responses to Nämen?!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.