Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

Utan erat stöd.. vad vore jag då?

Som ni vet har jag startat eventet Mammabloggkryssningen, det är mycket tid och jobb som jag lagt ner och kommer fortsätta göra.
Fått erbjudanden från många som kundes tänka sej hjälpa till, dock var det viktigt för mej när jag valde ut mitt ”team” eller crew som jag säger då det passar på fartyg, att jag kan lita på dom som är med. :)
Valde ut tre stycken vänner som alla har otroligt mycket erfarenhet och dessutom så ärliga och glada, att jag visste att det kan inte gå fel med dom tre.
Sen fick jag en bonus på vägen, en supermamma och vän som kommer att hjälpa till.

Anledningen till att jag beslutade mej för att ”ta emot” hjälp var för att jag la ner all tid som gick, när barnen sov och när jag egentligen borde sovit, ja då jobbade jag med hemsidan, sponsorer, planering, möten o.s.v. Började känna av utbrändheten som jag lyckats bli bättre och nästan helt av med, blev rädd och insåg att jag måste ha hjälp! Är så nöjd med mitt crew som dessutom kommer presenteras nu i kommande vecka. :)

Jag är så är glad och tacksam för alla snälla, värmande och peppande mail jag får, utan dom skulle jag nog ge upp.

..med detta tackar jag för mej och arbetar på för att göra de som går att göra nöjda, nöjdare och förhoppningsvis de som inte är nöjda, nöjda. :p

3 Responses to Utan erat stöd.. vad vore jag då?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.