Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

Dagisstart!

Nu går hela familjen och lämnar Minna på dagis..
Vet inte alls hur det kommer gå då Minna alltid varit mammig, men nu är extremt mammig, kommer alltid till mej, när hon är ledsen ska jag trösta, när jag går skriker och gråter hon, hon ropar mamma när jag sover för att jag ska vakna och komma till henne, hon står bredvid mej och säger ”mamma, mamma, mamma” hur mycket jag än svarar ja? vad är det Minna? vill du leka/dricka vatten/läsa bok o.s.v.
Älskar henne så otroligt mycket att mitt hjärta spricker då jag föreställer mej hur det kan bli imorgon när jag ska lämna henne.

Sen har jag tid på vårdcentralen direkt efter, kolla upp VARFÖR jag mår så förbannad DÅLIGT!
Blä blä blä, ogillar att söka hjälp och gå till läkare.. Men har lovat att jag ska och ja, ärligt talat så orkar jag inte ”leva med det” och bara gå omkring och hoppas att det ska gå över av sej själv.

Klockan 15 är det dags för besök hos Jonas mamma som ska fixa mitt hår, får se om jag kör på tryggt och lagom eller vågar mej på något galet!?
Men tror jag stannar på tryggt och lagom.. det verkar kommit med åldern att jag ”fegar ur”.

Så ser min dag ut, vad ska ni hitta på?

Kram

5 Responses to Dagisstart!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.