Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

Förlåt, jag kan inte riktigt hjälpa det..

Okej, mitt i allt mitt normala kaos med egna diagnoser, Minnas avvikelse, två små barn, stress över vardagssituationer och numera misstänkt fibromyalgi och kroniskt trötthetssyndrom så sköter jag juh fortfarande ett helt event ensam.
Startade Mammabloggkryssningen för 3 månader sedan, har köpt och byggt upp en hemsida, sköter en facebooksida, tar hand om sponsorer, hade ett tag hjälp från fina Malin som tog hand om några sponsorer, men nu har hon semester fram till kryssningen.
På kryssningen har jag fina Madeleine och Dorothea som CREW, dom kommer assistera mej och dela ansvaret med mej.
Har även min söta ”driver” Emma som kört mej när jag hämtat ett paket från sponsor.
Dessutom är det otroligt många fina mammor som ska med på kryssningen, både som jag känner, några var bloggar jag följer och några jag inte känner alls, som har varit så varma och vänliga att erbjuda sej sin hjälp.

Jag är otroligt tacksam för all hjälp, men förbannat dålig på att ta emot den.

Varför?

Hjo, många anledningar, bl.a. dessa..

 • Jag vill inte lägga massa jobb på andra, även om dom erbjuder sin hjälp.
 • Jag vet att jag är dålig på att acceptera fel och misslyckanden, vill inte skälla på andra när de är snälla och hjälper till om något blir fel, då straffar jag hellre mej själv och avskyr mej för att jag misslyckas.
 • Jag har otroligt många & dåliga erfarenheter av att ta emot hjälp, där personerna struntar i att sköta det rätt, slarvar och håller inte tidsramen, stölder, lögner och de har bara slutat med bråk.

Dessa är nååågra av anledningarna..

Hoppas nu ni har lite förståelse varför jag kör mitt eget race och kämpar på..
Får därför även skylla mej själv att jag brytit ner mej själv sönder och samman.
Enbart mitt fel.

Imorgon är det två veckor kvar!
Sen är det semester för min del!
Längtar till kryssningen, men.. längtar faktiskt även tills att den ska vara över.
Få vila upp mej..

Hoppas ni förstår..

Kram

12 Responses to Förlåt, jag kan inte riktigt hjälpa det..

 • Du gör ett fett jobb och jag förstår varför du väljer att göra det själv också! Det kommer bli en fantastisk kryssning och det kommer bli så kul! Grin Och allt på grund av dig! V i är många som längtar efter att få joina detta coola event och jag jag knappt vänta! Grin
  Massa kram!

 • Ingela la la skriver:

  Du gör ett fantastisk jobb!!

  Att kunna ta emot hjälp är en träningsfråga men i det här fallet har jag full förståelse för dina argument. Kör på du, bara du själv orkar.

  Ni kommer få en toppen resa tror jag och jag tycker synd om mig själv för att jag inte kan åka… Frown Det visade sig att mannen är i Japan på möte den veckan.

  Ha en fin dag!

  Kram

 • Du gör ett helt underbart jobb och det säger jag med glädje till dig. Du ÄR fantastisk!!

  Och jag ser så fram emot att få träffa dig i verklighet Smile

  Stor kram

  Och du, jag är oxå MKT dålig på att ta emot hjälp, jag har dock blivit bättre.. MEN om jag gör saker själv så vet jag ju att det blir gjort som jag vill ha det Smile

  Kram igen

 • Sofie skriver:

  Gumman jag kör gärna. Men hämtas allt inne istan eller vart hämtar du allt egentligen?

  jag är mycke som du. tar inte emot överdrivet mycke hjälp, men börjar bli bättre.
  insett att jag inte klarat allt själv
  finns även här som bollplank. vi har inte bara barn isamma åldrar även en del diagnoser med gemensamt.

  Krama

 • tappaintehoppet skriver:

  Fattar att du gör mkt själv, men kanske är det så att när vi alla lär känna varann på kryssningen så kanske du hittar personer som du kan lita på att hjälpa till. Jag är som många andra tacksam att du orkat. Ser fram emot detta mkt. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.