Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

Tror ni ett plåster hjälper?

VARFÖR BLIR DET BARA VäRRE?!

Jag orkar verkligen i n g e n t i n g, det är t.o.m. kämpigt att skriva korta blogginlägg och facebookstatusar?
Jag är helt slut?
Orkar inte äta, men tvingar i mej.
Orkar inte packa eller göra saker jag måste, men orkar inte ens småsaker som att ringa tillbaka till de jag pratat med när jag sen känner att jag inte orkar mer.
Trött och ont i hela kroppen.
Trött, yr och förvirrad i hela huvudet.

Bör jag oroa mej eller är detta något som snart går över av sej själv?
Hittills blir det bara värre och värre och ja, allt började smått för över ett halvår sedan.

Jag kan juh inte bara lägga mej ner och vänta på att dö?

Så förbannat typiskt att det blivit såhär illa, precis nu när jag behöver ork och lust att ta oss igenom flytten.. :(

2 Responses to Tror ni ett plåster hjälper?

  • Moa skriver:

    Testa att stänga av ditt ”elektroniska liv” ett tag. Skit i blogginlägg, wordfeud och FB-statusar – för hur mycket positiv energi ger det egentligen i utbyte mot all den tid det tar? Gå en promenad ute i solen, ta ett skumbad, läs en bok, ta en lur. Se till att packa en flyttlåda (eller vad det kan vara) på morgonen så du har gjort något du kan bocka av från att göra-listan och känna dig nöjd och stolt över resten av dagen. Och för allt i världen, gå och lägg dig kl 22! Har läst att sömnen mellan 22-24 ska vara alldeles särskilt viktig för återhämtningen. Sen kan det säkert vara nåt mer också, nåt fysiskt/medicinskt (det kan jag inget om), men jag tror att mina förslag kan göra gott hur som helst Smile Kram och hoppas du snart mår bättre!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.