Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Sådär ont i magen..

Jag har sådär ont i magen som man kan få när man har en dålig aning..
Man kanske oroar sej över något, har något på känn o.s.v.
Vet dock inte alls vad jag skulle ha att oroa mej över eller vad jag har på känn, men har sånt där obehagssug i magen.
Jaja, ska inte dra ner er något mer med tråkigheter. :p

Denna vecka kommer blandas med att gå långsamt och även rusa förbi.

På torsdag ska jag och Jonas ha barnvakt för 7:nde gången EVER sen Minna föddes för mer än 3,5 år sedan.
Vi ska äta middag på stan och gå på bio.. Vi firar våran 7årsdag med att ha barnvakt för 7:nde gången.

Alla tjatar på oss att vi måste skaffa barnvakt oftare, hitta på saker tillsammans, bara jag och Jonas..
Vi vill båda två men, vi är dåliga på att unna oss egen tid, tillsammans.
Jag har alltid varit egoistisk så sett, vill alltid ha mina barn hos mej så att jag inte missar något.
Sen vill jag inte heller vara en sån förälder som lämnar bort sina barn titt som tätt för nöjes skull.
Jonas tar barnen om jag vill gå ut och träffa kompisar och vice versa, dock tänker vi inte på att vi bör hitta på saker ihop oftare än när vi firar årsdagar eller liknande.

Med barnen rusar det framåt!
Minna säger meningar t.ex. ”Kapten Sabeltand (hennes favoritprogram från Sommarlov på Svt), det är jättespännande!”, och Minna vill ha sin mamma nu”.. Sen sjunger hon bockarna bruse, nästan hela, 80-90% av låten.
Love säger treordsmeniningar, någon enstaka gång fyraords.
”Mamma hjälpa mej”, ”Hjälp, snigel läskig”, haha fast jag förstår verkligen inte hur man kan vara rädd för sniglar som varken har tänder, armar eller ben och är så lååååångsamma, inte något vidare stort hot va?
Samtidigt är både Love och Minna tokfascinerade av sniglar och alla sorters djur.
Båda barnen springer och klättrar!

Hemma håller jag på att försöka få i ordning, köket känns nästan helt klart, vill få upp en list där.
Balkongen ska bara ”tömmas” på de saker som står där då dom inte får plats någon annanstans + sy eller få hjälp att sy ”gardinerna”.
Vardagsrummet ska ”tömmas” på lådorna med alla barnkläder som jag tänkt sälja och få upp rullgardinen.
Sovrummet och barnrummet är typ som det ska, väntar bara på att Love ska sova länge än till 5, händer juh att han sover till 6 någon gång, om han kan sova till 6, helst 7 så får han flytta in i Minnas rum. :)

Nå, har jag några läsare kvar nu när jag knappt hunnit blogga mitt i allt jobbande med Mammabloggkryssningen?
Ni som finns kvar, orkar ni kommentera?
Vill ni se bilder?

Ha en fin dag!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 kommentarer till Sådär ont i magen..

  • Duktiga fina Johanna! Klart vi vill kommentera, läsa och se bilder hos dig. Kul att barnen utvecklas så fint. Hur mår du för övrigt just nu? Jag väntar fortfarande på min utredningFrown Men det borde komma igång nu efter semestern. ska se om min psykiatrisjuksköterska vet nåt om det.

  • Madeleine i CA skriver:

    Går inte love och minna på dagis..? Då är dom ju ändå vana att vara borta fr er mycket? Senaste månaderna har vi barnvakt nån gång i månaden och det är så skönt att komma ut bara vi 2. Men jag är ju å andra sidan hemma med barnen varje dag, så jag känner ju ibland att ja behöver ett break för att det blir för mycket.. spec eftersom vi inte har någon familj i närheten heller.