Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,7 år sedan.

Disney Pixars – Modig!!

I söndags begav jag mej in till stan för att kolla på förhandsvisningen utan Disney Pixars nya film Modig!
Fick en inbjudan från Mgroup så passade på.:)
Varit kär i flickan i trailern sedan jag såg den och mycket riktigt var hennes hår helt otroligt och hennes person likaså! En superbra film med mycket spänning, händelser och känslor. Ja, jag grät bakom mina 3d-glasögon. Hade barnen varit äldre så hade jag garanterat gått och sett på filmen igen, med dom, men jag tycker att 7årsgränsen var bra satt. :) Om MODIG: Bland klippor och mystik i de skotska högländerna har berättelser om mystiska legender och episka slag förts vidare i generationer sedan urgamla tider. Disney Pixars ”Modig” är en ny berättelse som tar ett kliv in i historien när den modiga Merida konfronterar tradition, öde och det vildaste av alla odjur. ”Modig” är berättelsen om Merida, en skicklig bågskytt och impulsiv dotter till kung Fergus och drottning Elinor. När hon beslutar sig för att gå sin egen väg i livet, trotsar Merida en urgammal sed som är helig för landets bråkiga lorder: den väldige lord MacGuffin, buttre lord Macintosh och grälsjuke lord Dingwall. Meridas handlingar ställer oavsiktligt till med kaos och ursinne i riket. När hon vänder sig till en klok gammal gumma för hjälp blir hon beviljad en ödesdiger önskan. Den påföljande faran tvingar Merida till att förstå vad verkligt mod innebär då hon måste upphäva en djurisk förbannelse innan det är för sent. OBS – filmen är från 7år. Se trailer här. Filmens längd är 1tim 40min.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.