Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Mammas underbara Minnie.. ♥

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Inatt kl. 3:30 vaknade jag och Jonas av att Minna kommer in, hennes andning är otroligt ansträngd och tung, hon kämpar.
Självklart somnar inte Minna om och jag beslutar mej för att hålla Minna hemma för att få henne att sova och för att hålla koll så att andningen blev bättre.
Andningen blev bättre och Minna hade energi som hon ville ”gå av”, så vi tog en promenad ute i höstvädret..
Supermysigt med min vackra lilla dam!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 kommentarer till Mammas underbara Minnie.. ♥

 • Becca skriver:

  Tack fina du för kommentaren! <3 Jag saknar dig med!
  Och tänker ofta tillbaka till helgen i Stockholm. det va så skönt att komma bort och få vara MIG igen.. här hemma kan jag inte det…att leva i ett kaos e ganska så jobbigt. Jag har alltid klarat mig ur förut men är inte lika säker på att jag kan göra det denna gång. Det gör mig rädd eftersom jag har en dotter nu… det skrämmer mig att hon kanske kommer skämmas över mig när hon blir äldre och förstår saker om jag inte hinner ordna upp allt.

  Jag hinner inte ens gå till läkare… jag finner ingen tid till det! Den tiden jag e "ledig" spenderar jag oftast gråtande… patetiskt va? Jag är inte den som gråter så där. Men de senaste åren har vart så sjukt tuffa… dom har förändrat mig.

  jag önskar jag kunde hjälpa dig med kalas och allt det, men det e svårt när vi inte bor i samma stad… Dom fyller ju så nära varandra så vi hade ju kunnat ha dubbel kalas Razz hehe

  Nu över till annat! Gud vilken söt dotter du har! Tror aldrig jag sett ett barn passa så bra i glasögon! Hon e helt bedårande!! <3 <3
  Kramar!!