Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Sorgligt..

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Idag har vi firat farsdag.. varit mycket mys, men självklart tårar från mina ögon..
Så nu på kvällskvisten försöker jag komma på senast jag hade ett dygn helt utan tårar och.. jag minns inte faktiskt.
Senast jag hade en hel vecka utan tårar var iaf mer än 6 månader sedan.
Rätt sorgligt om jag tänker på det..

Men..

Jag får inte ge upp..
Fortsätta kämpa..
Fortsätta göra vad jag kan för att finna lite kraft.

Jag har många gånger tidigare befunnit mej i ”tillstånd” som detta, när min ”långvariga, pågående depression” är mörkare och tyngre än vad den brukar.
Tagit mej upp varje gång hittills, det har tagit tid men jag kämpar på.
Så, jag kommer även denna gång ta mej upp, hoppas bara det sker väldigt snart då jag dagligen tänker att jag har mått såhär mer än hälften av mitt liv, kämpat och gått i olika typer av behandlingar/terapier, testat alla mediciner som läkare sagt ska hjälpa, kämpat och försökt och ja, självklart har jag kommit långt, men det suger i att veta att så hårt som jag kämpat för att komma hit, där jag är i dag, så har jag fortfarande så långt kvar, inte ens kommit halvvägs om man kan kalla det så.. Tungt att ha den vetenskapen.

Jaja, nu vill jag kura ner mej i en trygg famn, sådär som lillefot kurar ner sej i sin mammas rygg.
Vet ni vad jag menar?
Landet för länge sedan..?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En kommentar till Sorgligt..

  • Eva skriver:

    Det är jobbigt och tungt att gråta.
    Men tårarna är inte bara av ondo. Tårar är förlösande och hjälper till att släppa lite ångest och oro.