Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Fullrulle!

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Imorgon är det dags för Lakritsfestivalens pressvisning som jag sett i fram emot sedan lakritsprovningen och på lördag är det besök på Lakritsfestivalen som gäller. :)

Mycket med lakrits, det gillar jag! :D

På lördagen ska vi även åka och fira min morfar som fyller år, vi åker dock inte till Gävle utan han kommer ner hit och så ses vi alla hos min farbror.

På söndagen hoppas jag vi får komma förbi och gratta pappa i förskott (då jag är på Mallis när han har sin 50årsfest) och gratta pappas fru Annika som också fyller år. :)
Kan juh inte skriva vad pappa ska få här, men jag är generös med att dela med mej av mina favoriter. Om jag säger så.. :p

Nästa vecka har jag inte lika mycket inplanerat, jobba såklart och på fredagen ska vi åka med Minna till Habiliteringen där de ska titta på Minna som ska vara i ett rum och göra något (vet inte riktigt vad, om hon kanske bara ska få leka och vara som vanligt eller testa saker) medan det övervakas i ett annat rum via bildskärm typ.
Sen måndagen den 29/4 ska de göra samma sak fast ändå inte. Är själv lite förvirrad.

Sen åker jag till Alcúdia, Mallorca. :) Väldigt nervös men ska bli spännande.

Nu ska jag försöka städa lite här hemma.
Hoppas ni får en bra dag!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En kommentar till Fullrulle!