Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Lakritsfestivalen 2013

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

lakritsfestivalen01

I lördags gick jag och Love på årets Lakritsfestival. :)
Det var mycket folk redan när vi kom dit, mindre än en timma efter att det öppnat.
Vi gick igenom alla utställarna och provsmakade på det som bjöds, försökte prata och få lite kontakt med utställarna, men det var bara två stycken som tog sej tiden att prata med oss, berätta utförligt om deras produkter och visade ett intresse för oss som besökare, press, festivalbloggare.

Det var Benny Eriksson från Beriksson som tog sej tid att berätta om allt de hade ställt upp, fick provsmaka otroligt goda praliner med riktig Sambuca i, riktigt gott! :) Jag som inte alls brukar gilla spritfyllda godisar, men denna blev en favorit.
Fick smaka på en helt otrolig tryffel ”La Perla bianca”, något av de godaste jag ätit (trots att det inte var lakrits). ;)
Sedan fick jag smaka på ”Ekologiska lakritsstenar” som såg ut som vackra stenar som man skulle kunna göra fina bordsdekorationer av och andra typer av dekorationer, ätbara och goda dessutom, och ekologiska.
Så Benny / Beriksson blev helt klart min favorit, jättetrevlig, gav mycket intressant information på produkterna/delikatesserna och otroligt gott besök, riktigt trevligt för smaklökarna. :)

lakritsfestivalen02lakritsfestivalen03

Då det var otroligt mycket folk blev det väldigt varmt, lite för trångt och svårt att komma fram.
Innan vi beslöt oss för att vi var klara hade vi turen att träffa utställarna från Augustas fabrik, där fick vi också bra kontakt och trevligt bemötande. Fick smaka på en otroligt god Hallon/salmiakbräck! :)
Dessutom har dom världens godaste Salmiakbomb (pralin), riktigt härlig salmiak.

Vi avrundande årets besök på Lakritsfestivalen och begav oss hemåt.


 När jag kom hem började jag fylla presentkorgen med kött jag fick från City gross power meat och lakritsöl och lakrits jag fått på lakritsprovningen, pressvisningen och Lakritsfestivalen.

pappaspresent

Pappa blev helnöjd över sin 50årspresent (som han fick i förskott)! :)

Grattis på din födelsedag idag pappa lilla!


Ni har väl inte missat tävlingen där ni har chans att vinna lakritsprovning för dej och en vän?

Tävlingen avslutas på fredag!

TÄVLA HÄR!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En kommentar till Lakritsfestivalen 2013

  • Nadja skriver:

    Tyckte precis som dig att utställarna inte var så pratglada. Trodde det berodde på att vi var där sent på eftermiddagen men tydligen inte Frown Tråkigt!