Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
11 månader sedan.

Oj, har det redan gått en vecka?!

En vecka sedan jag bloggade.. jisses.

Hinner inte med mej själv och bloggandet märker jag, men då jag fått höra på events och i bloggen att jag inte ”får” sluta blogga så bloggar jag så mycket jag kan och orkar iaf. :)

Denna vecka har varit mycket, möten, samtal, mail och planering.
Dessutom fyllde min ”gubbe” 28år i måndags. :)

Imorgon är det första dagen som jag inte har något planerat, så får se, funderar på en tripp till Gamla stan och hälsa på Adam och bara ta det lugnt.

På lördag ska Jonas iväg så kör på själv, får se hur jag gör på lördagskvällen dock.
Söndagen blir nog lugn för på måndag ska jag på Lakritsprovning hos Choklad & Lakrits, ska bli så kul. :) Ska gå med fina Love, inte min son utan bloggerskan. ;)

Sen är det inte långt kvar till Lakritsfestivalen och pressvisningen, 19-20 april. :) Mums!

Avslutar juh även Aprilmånad med att åka till Mallorca med Slanka och Livsstilsresan. Längtar till att få åka iväg, men kommer sakna barnen och Jonas. Tror dock detta är nyttigt för oss alla, få lite andrum.

Ska snart hämta hem mina busfrön men kan uppdatera er med att jag kämpar på med mitt mående och kampen mot Försäkringskassan fortsätter. Min läkare och min nya psykolog är helt med mej och tycker Försäkringskassan gjort så fel i sitt avslag att vi alla hoppas att Förvaltningsrätten åtminstone kan göra något vettigt beslut i detta.
Skulle dom inse att jag har rätten till pengarna skulle vi äntligen kunna betala av skulder och kanske med tur bli kvitt de skulder som hopar sej då Jonas inkomst inte räcker för våra utgifter då Socialen räknar Minnas vårdbidrag som pengar vi ska köpa mat och annat för istället för vad de pengarna alltid måste gå till. Minna och alla hennes extra utgifter. Så därför får vi inte bidrag i hjälp från dom heller.

Well.. sånt är livet.

Har ni förresten sett min heta dröm-outfit?, önskar den vore min varje dag. Skulle känna mej riktigt snygg i den. :)

Tänkte även passa på att fråga er läsare om ni skulle vilja se en tävling i bloggen?
Var ett tag sen nu. :)

Ha en bra dag!
Kram

One Response to Oj, har det redan gått en vecka?!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.