Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
11 månader sedan.

UR söker familjer!

Fick ett mail för ett tag sedan som jag nu delar med mej till er. :)

Message:
Hej!
Jag heter Alice och jobbar med en ny tv-serie på Utbildningsradion (UR). Den ska handla om föräldraskap och familjer och i researcharbetet snubblade jag över ditt namn. I serien kommer alla medverkande på ett eller annat sätt ha erfarenhet av funktionsnedsättningar, men det är viktigt att poängtera att den här serien inte handlar om det utan om allt det fantastiska och svåra med att leva i en familj. Det kan vara längtan efter ett barn, oro över barn, att börja skolan, skilsmässa, får ett syskon mm.

Efterlysningen i sin helhet finns här:
http://www.ur.se/Webbar/Om-UR/Nytt-fran-UR/UR-soker-familjer-till-ny-tv-serie

Nu undrar jag om du skulle vilja sprida vidare den här texten, om du har tips på familjer som skulle vara intresserade, om du själv tycker det låter intressant etc. Vi letar som alltid efter en så bred bild som möjligt av familjer, mångfaldsidén är viktig både för oss och i vårt public service-uppdrag. Känn dig fri att lägga ut annonsen/länken på din hemsida eller höra av dig om du undrar något. Vi har kontaktat de flesta organisationer men har du förslag på annorlunda kanaler är vi tacksamma!

Stort tack på förhand!

Alice (UR)

Så, ni som är intresserade utav att vara med i TV och tror att ni kan passa in, kika in på länken ovan och sök! :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.