Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Veckan

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

I måndags jobbade jag hela dagen, idag skulle jag jobbat mer än vad jag gjorde, men anledningen till att det inte blev lika många timmar var att Jonas råkat missa att jag bad honom att inte låsa underlåset så när jag kom hem efter min PW så kom jag inte in.
Jonas fick åka från jobbet och släppa in mej så jag kunde byta om, ta datorväskan och rusa mot tunnelbanan och åka till jobbet.
Efter jobbet bar det av hem för lite fix och don.

Imorgon ska jag mysa med min Lena, vi ska på outlet! :D

Torsdag ska det mysas med Kim på dagen och på kvällen blir det middag med Mgroup-tjejerna på Enskede värdshus.
Vi ska nämligen tacka praktikanten Erika för hennes tid hos oss, hon var verkligen vart super! BIG UP! ;)

Fredag blir det fest och lördag lika så, för på söndag fyller jag år. :p
Haha, inte för att jag bryr mej om att fira min 29årsdag, men chansen att träffa vänner tar jag gärna.

Nästa vecka ska jag jobba måndag och tisdag, på tisdag ska jag fota en svensk författare, journalist och dokusåpadeltagare. Det ni, kul med fotojobb!
Sen har jag även en tatueringstid bokad hos min kompis Adam på AnT i Gamla stan. YEAY!
Helgen blir det kalas för barnen, min kusin Tor fyller 3 år (3 dagar före Love). Precis.. Love fyller juh faktiskt 3 år den 26 juni. Mammas stora pojke! :D

Well, kort och gott om livet.

Jag har fortfarande min ”långvariga pågående depression” (står så i journalerna sedan typ 1996), får panikångest och massa andra mindre roliga saker.
Men.. trots regniga och mulna dagar så är den SVENSKA sommaren här. :)

Nu ska jag sova så jag orkar upp, lämna barn och förhoppningsvis hinna med en PW om det inte regnar inatt eller imorgon.

Godnatt!

Juste.. någon som är sugen på en tävling? :p


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405