Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
11 månader sedan.

Sexleksaker inte bara för singlar!

Tänkte ta upp ett ämne gällande sexleksaker då en av de första kommentarerna jag fick när jag gick ut öppet med att det var slut med Jonas var: ”Äsh, det gör inget att du är singel, finns juh alltid ”löskukar”!”
Hehe då detta var en nära vän som sa och jag vet vad hon menar så skrattade jag bara åt kommentaren.

Sexleksaker är juh något för alla intresserade.
Oavsett kön och ålder (med undantag såklart) och för singlar men även par.

Tre roliga fakta om sexleksaker:

1. År 1873 användes den första elektromekaniska vibratorn på ett sjukhus i Frankrike, för behandling av hysteri.
Kvinnlig hysteri var en gång en vanlig medicinsk diagnos uteslutande hos kvinnor. Kvinnor ansågs lida av hysteri där symptomen var: yrsel, nervositet, sömnlöshet, muskelspasmer, andfåddhet, irritabilitet, aptitlöshet för mat.
Diagnos och behandling för denna sjukdom var ganska förbryllande. Sedan urminnes tider ansågs det att kvinnor som led av hysteri skulle genomgå en ”bäckenmassage”. En bäckenmassage var en manuell stimulering av könsorganen utförd av läkaren tills patienten upplevt en hysterisk klimax.

2. I en undersökning angav 81% av kvinnorna att de regelbundet använder sexleksaker tillsammans med sin man, så sexleksaker är inte bara för singlar.

3. Det är inte bara blommor och choklad som det köps extra mycket av i februarimånad (Alla Hjärtans dag), utan sexleksaker köps det också extra mycket av då.

AmorsPilar.se grundades 2004 och är en internetbutik med försäljning av sexleksaker och kärleksartiklar i Stockholm. Deras huvudsakliga koncept ligger i att sälja och marknadsföra sexleksaker utan att publicera något pornografiskt innehåll.
Det tycker jag låter vettigt, ta bort porrstämpeln på sexleksaker!

”Vi försöker ständigt göra skillnad på sexleksaksbutik och porrbutik, vilket för många fortfarande är en och samma sak. Vi anser att sexleksaker definitivt inte är något som borde vara tabubelagt, utan något som var och en har rätt att använda för att krydda sin vardag.” – AmorsPilar.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.