Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
15 månader sedan.

Something wicked..

_book

Ray Bradbury´s bok ”Something wicked this way comes” som jag läste ut på 6 timmar och bara vill läsa igen och igen och igen..! LÄS DEN!!

_bookquote

”No use making more people. People die.”
Så tänkte jag fram tills för typ 6 år sedan, ville inte föda in något stackars barn till världen vi lever i.. Till ett liv som jag hur mycket jag än önskar och försöker kan garantera att blir ett liv som vill levas..
Sen blev jag mamma till två underbara ungar som jag kommer göra allt i min makt för att ta hand om och ge ett lyckligt liv, men smärtan dom kommer få stå ut med kan jag inte ta bort, men jag kommer bära den med dom och göra vad jag kan för att minska den.. <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.