Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Det nya livet?

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Ja, som ni vet tog det slut med barnens pappa Jonas i somras, efter 8 långa år.
Sen träffade jag Richard när jag var nere på tatueringsmässan i Kalmar. :)
Hade inga planer på att kära ner mej och trodde inte jag skulle kunna göra det heller då jag inte blir kär.
Men.. nu blev jag det och efter några turer till Kalmar så blev det klart för oss båda att vi två skulle vara helt enkelt.
18 oktober är väl det datum som vi offentligt blev tillsammans, så igår firade vi två månader. :)

Många frågar om det inte är jobbigt med distansen och för min del att pendla.
Självklart är det sjukt jobbigt med distansen, att inte kunna vara nära varandra utan varannan vecka höras och ses via Skype. Sen är jag tacksam för Skype då vi innan bara ringdes via mobil och sågs på bilder på mms, Instagram och Facebook.

Hur framtiden ser ut är väldigt oklart på så många sätt och vis, men en sak är säker och det är att vi verkligen är beslutsamma på att göra vad som krävs för att vi ska få leva ihop, inte bara varannan vecka.

På söndagsmorgon åker jag hem igen efter min vecka här.
Hem, kasta in väskan, ta bilstolarna och barnen, in i Mammas kille Sören´s bil för att åka till min mormor på den årliga Julskinkeprovningen. :)
Sen är det julvecka och min barnvecka, dock har jag bjudit in Jonas att fira julen med mej och barnen.
Julen är helt och håller barnens högtid, ska spenderas med familjen och dom har rätten att fira med båda sina föräldrar. :)

Nää, nu ska jag packa gymväskan och gå till stan.
Kolla lite snabbt i butiker då älsklingen vill att jag unnar mej något och kollar vad jag önskar mej i julklapp och sen ska jag gå till hans jobb för vi ska gå och träna. :)

Hoppas ni har en bra dag och att ni försöker slappna av och inte dras med i den extrema julstressen!
Kramar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405