Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Smycken, pärlor & pyssel!

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Hej hallå bloggen! (För visst är det så man ska börjas? ;) hihi)

Jag har funderat på att börja göra smycken igen, eller åtminstone något skapande av något slag!
Tänkt tanken rätt så länge, men inte bestämt mej än.
Det är bra terapi att pilla med pärlor och göra smycken, mår bra av att pyssla med olika saker.
Fokusera helt på något annat, skapa något. :)
Som när jag gör bloggdesigner, dop/namntavlor, tavlor och annat, mår otroligt bra av att helt sugas in i skapandets värld.

När jag gjorde egna smycken brukade jag besöka sidor som hade pärlsmycken, både för att hitta inspiration, men ofta även för att köpa något fint till mej själv eller i present att kombinera med vad jag hade skapat själv.
Väldigt uppskattad kombo-present! ;)
Ska se om jag hittar några gamla bilder på olika saker jag skapat, pysslat ihop, för att i nästa tur bygga ihop en portfolio kanske?

I början blir det nog som senast, beställningar av vänner och familj, men går det bra och jag känner att jag orkar kanske jag denna gång ska ta det ett steg längre och kanske öppna eget?

Som sagt, jag har lekt med tanken ett tag, inte beslutat något än, utan vart bara så sugen på att skapa något.
Sen snöade jag nog in å¨på att just göra smycken, gärna pärlsmycken, då jag skulle vilja ge min älskade mamma något extra fint till jul då mamma opererat ryggen två gånger på bara några månader och min mamma älskar pärlsmycken och bär upp det bättre än någon annan!

Så ja, kanske får börja med att spara ihop till något fint pärlsmycke och köpa till mamma först, skapandet kommer när jag bestämt mej. :)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405