Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Rubrikslös

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

I fredags var jag på Kris- och Traumacentrum vid Mariatorget.
Fick sitta i väntrummet och fylla i ett långt självskattningsformulär innan jag fick komma in till kvinnan jag skulle prata med.
1,5 timma senare gick jag därifrån med en ny tid och ”Det finns en hel del att arbeta med här”..
Jag kämpade hela tiden för att undvika prata om vad jag vet att jag borde, kommit in på det gång på gång och antingen försökt prata om det helt från huvudet och ingenting förbi hjärtat för att inte känna.. eller att prata bort det och kämpa mot tårarna.

Tung dag.

Helgen fokuserade jag helt på barnen.
Picknick, parklek båda dagarna och massa mys.
Det gjorde mej gott och barnen lika så.
Sen igår när jag tänkte att jag skulle försöka hinna med en veckas sysslor i hemmet som inte hunnits med pga sjuka barn och olika läkar- och psykologtider så ringde dagis om att Minna hade feber.
Hämta hem skruttan och ge upp att få något gjort.

Sedan förra måndagen har jag fått sova 16 timmar totalt, på typ 7-8 dagar alltså.
Pga mitt mående, minnen, flashbacks, rädslor och självklart mina underbara barn som dock vaknar om nätterna och vaknar för morgon kl. 4-5.

Nu väntar jag på bussen för att åka till älsklingen i Kalmar tills på söndag.

Saknar min karl något enormt och behöver honom typ extra mycket nu känner jag.

Önskar er en härlig vecka, och jag ska försöka skriva lite mer i bloggen då jag inte alls blir lika dömd av mitt skrivande och månde som jag blev en period.

Tack för alla styrkekramar och värmande ord.
Kramar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405