Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Att bli spådd..

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Som jag skrivit tidigare så har jag som yngre sysslat med Wicca och det okulta intresserar mej fortfarande. :)

Allt som åren gått har jag dock slutat syssla med det själv, men har en vän som kan spå i bl.a. kort.
Det var ett tag sedan jag lät mej bli spådd men funderar på att bli spådd igen då det hunnit hända en massa nya saker i mitt liv och en del var faktiskt lite väntat sedan senast jag blev spådd.

Tarotkort t.ex. kan spå om framtiden, kärlek, jobb och ge svar på dina frågor m.m.

Jag har som sagt sysslat smått med tarot och har många vänner som går och spår sej regelbundet, vissa går några gånger i månaden, andra går en gång i månaden, eller en gång i kvartalet viss mer sällan.
Alla går dock inte in till någon som lägger tarot utan vissa av mina vänner ringer till tarotlinjer, andra online – ja man kan spå online.

En viktig sak som jag lärt mej av min vän som kan tarot är att informationen man får av korten inte behöver vara fel, utan jag kanske inte tolkar det rätt till en början. Ibland kan man behöva ta till sej vad man fått höra, kanske uppleva något och sedan i efterhand förstå vad tarotkorten hade berättat.

Det finns många olika sätt att bli spådd och alla föredrar olika. :)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En kommentar till Att bli spådd..

  • Polär Marielle skriver:

    Jag har också hållt på med Tarotkort. Nu är det så längesen så jag är osäker på om jag minns allt kring det, men visst är det fortfarande spännande. En kompis till mig har ett trollbord som vi testat några gånger. Det var riktigt läskigt men samtidigt kul.
    Kramar från Marielle.