Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
11 månader sedan.

Bergochdalbana!

Har hunnit hända en hel del.

Innan älsklingens flytt upp hit så fick jag sån otrolig panikångest och mådde så dåligt att jag frivilligt gick till psykakuten i Kalmar.
Fick tyvärr ingen hjälp då jag inte ville lägga in mej, men min psykolog ringde mej några timmar senare och ordnade så att min läkare skrev ut ny ”vid behovs”-medicin.
Var mycket kaos och så tungt med måendet, men Jossan, min fina vän i Kalmar kom och tog hand om mej.
Evigt tacksam henne! <3 Jaja, sen flyttade älsklingen hit så dessa dagar denna vecka har vi varit två här hemma. Idag är det föräldramöte i skolan, men jag frågade Jonas om han hellre vill vara med barnen medan jag går på mötet då han nu bara kommer ha dom varannan helg och jag förstår verkligen honom hur jobbigt och tungt det känns, så vill ge honom och barnen all den extra tid de kan få tillsammans. Påbörjat min behandling för min PTSD på Kris och traumacentrum på söder och har en tid där idag. Nästa vecka ska jag till arbetsförmedlingen för att se om de kan hjälpa mej med någon praktik eller liknande så jag får någon sysselsättning, helst fritidsgård, vill jobba med ungdomar. :) Om 2 veckor ska jag äntligen tatuera mej igen då en kär vän är "skyldig" mej en gadd, och ja, han jobbar som det i studio, då jag inte gillar hemmagaddning. Nej, dags att röra mej mot behandlingen.. Kom nämligen nyss hem efter en 8 kilometers pw i intervall, 49minuter. :) Sen snabb dusch och lite bloggning.. ;) Ha en fin dag!

One Response to Bergochdalbana!

  • Maria skriver:

    Grattis till samboskapet! Hur går det för Minna i 0:an? Har hon fått en resurs? Önskar dig det bästa! Älskar din blogg, skönt att veta att man inte är ensam om ångestproblematik.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.