Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,8 år sedan.

Specialbeställd sänggavel?

Jag är väldigt sugen på ny sänggavel, men som alltid handlar det om pengar, MEN.. man kan alltid fundera, kika och drömma, eller hur?

Jag har många olika ideér och drömmar om sänggavlar, allt från en enkel sänggavel i mörkt trä med spotlights, till en mer avancerad shabby chic variant med vita ramar/hyllor som bildar sänggaveln men även en variant med svart skinn eller sammet med svarta knappar eller kanske Swarovskistenar. Så som ni märker skiljer de sej väldigt mycket i stil.
Att kanske ha sänggaveln bredare än sängen så att man kan ha snygga matchande sängbord på vardera sida av sängen som också har sänggaveln bakom sej som lyfter upp hela rummet och gör sängen mer till ”bara” en säng.

Risken finns att jag aldrig kommer vilja lämna sängen, eller att jag inte kan låta bli att ständigt sitta i fotändan och titta på min vackra huvudgavel. :)

Jag har nu hittat en sida www.sänggavel.nu som har ett unikt koncept där de skräddarsyr sänggavlar där man kan designa sin helt unika sänggavel efter egen design och önskan. OCH.. dessutom HELT efter egen storlek och tygval. De flesta sidor erbjuder endast efter egna ”standardmått”.
De har ett flertal referensmodeller på deras hemsida som man kan utgå ifrån eller så kan man själv maila dom en ritning på hur ens dröm-sänggavel skall se ut.

sänggavlarHär ovan ser ni ett exempel på vad jag tycker är en snygg och lyxig huvudgavel.

Det finns otroligt mycket man kan göra med en sänggavel och med rätt sänggavel har man inte bara skapat en snyggare säng utan hela sovrummet kan se så mycket mysigare, lyxigare, vackrare ut. Mer personligt efter ens egen smak.

Jag sitter och tänker på alla möjligheter, färgval, färgkombinationer, material, storlekar, detaljer o.s.v. som man kan välja.
Sänggaveln behöver juh inte nödvändigtvis vara lika bred som sängen, den kan gott och väl vara flera decimeter bredare, eller varför inte ha en huvudgavel som täcker hela väggen som sängen står mot?

Sitter och kollar inspiration på sänggavlar på internet och sparar bilder för att komma på exakt hur min dröm-sänggavel ska se ut, en vacker dag kanske jag kan beställa min egendesignade sänggavel som kommer lyfta upp hela vårat sovrum och göra det mer speciellt än den tråkiga standard det har nu.
Så letar inspiration på sänggavlar på nätet, för att förhoppningsvis inom en inte allt för avlägsen framtid få beställa en.

Tills dess hoppas jag att ni, mina läsare kommer ha nytta av mitt inlägg och lämna gärna kommentarer på hur eran dröm-sänggavel ser ut.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.