Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Hur man stoppar en tjuv?

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Jag har ända sedan jag hade inbrott i min allra första egna  lägenhet varit extremt rädd för att råka ut för detsamma.
De som bröt sej in i min lägenhet hade inte stulit så mycket då jag hade en tjock-tv utan värde, stor, tung och otymplig, en gammal stationär dator som också var föråldrad och inte värd något.
Det som lyckades sno av mej var några smycken och den lilla summa pengar jag hade hemma.
Men det som skrämde mej mest var att någon eller några hade lyckats ta sej in i mitt hem, som för mej var min trygghet. Trodde jag..

Nu bor jag i en större lägenhet och har väl inte direkt något som en tjuv skulle känna något på att stjäla, men rädslan att någon skulle bryta sej in här, i vårat hem och ta ifrån oss den tryggheten i att igenom våran säkerhetsdörr kommer bara vi och de vi bjuder in i vårat hem.

De tipsen jag fick av mitt försäkringsbolag efter inbrottet var:
* Ha en bra försäkring!
* Ha en säkerhetsdörr!
* Gå in på SSF och se om det finns något mer du kan få hjälp med för att säkra ditt hem.

Mer fakta och tips om och mot inbrott kan du läsa här på proaktivt.

Något med just inbrott är att det ökar på hösten, men det betyder inte att de inte sker inbrott året om, under sommaren och semestertiden är det en hel del inbrott.
Sen finns det juh många olika stölder och inte bara hus & lägenhetsstölder, finns juh identitetsstöld, bilstöld o.s.v.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405