Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Att unna sej själv något?

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

När jag fått pengar vid jul och födelsedag brukar de pengarna antingen gå till mat och räkningar eller till vad barnen kan behöva eller även bara presenter till dom.
Jag har svårt att unna mej själv saker och vet faktiskt inte vad det beror på, om det kanske är känslan att jag inte förtjänar något?
Men nu när vi vann tävlingen så vann juh barnen ett superpaket från Schleich och sen vann vi ett presentkort från presentkorttorget.
Älsklingen och många vänner var enade om att jag skulle unna mej själv något för presentkortet..
Så efter en inre strid lyckades jag göra som de sa..

Resultatet av presentkortet + tillgodosaldo och rabattkoder är dessa:

streetelegance
Känslorna är blandade, är otroligt glad för allt det fina jag kommer få, men skäms och har typ dåligt samvete över att jag la presentkortet på mej själv.

Men antar att det är något jag får öva på kanske?

Är det någon mer av er som läser min blogg som känner igen sej i detta med att ha svårt att unna sej själv och att skämmas när man väl gör det?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 kommentarer till Att unna sej själv något?