Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,3 år sedan.

Vilken vecka!

I måndags hade Minna avslutningsmöte på Familjestödsenheten, allt har gått jättebra, hon har fått prata och fråga av sej och verkar lugn i allt som rör det vi gick dit för.

Igår skulle jag prata med min gynekolog gällande cellprover (hade juh cellförändringar förut, och ska därför kolla mej oftare men är juh nu gravid).
Han undersökte mej och kollade även till liten med ultraljud (gammal maskin), och jag fick en bild på ”jordnöten”, bönan, spökplumpen. :p
spökplumpen10+2

Idag blir det arbetsrehabilitering, trivs superbra där, lite tungt nu när jag är så trött, men de är väldigt snälla och förstående där. :)

Imorgon ska jag handla sista födelsedagspresenterna till Love om jag inte hinner det idag, och även handla allt som ska till kalaset.

På fredag fyller min underbara perfekta son 5 år!
..och jag har arbetsrehabilitering. :p

Helgen kommer bestå av att ordna allt inför kalaset på söndag, för familj och Loves kompisar. :)

Så full fart!

Tack och lov så går gubben upp med barnen varje morgon  även om de sover bättre nu, Love vaknar mellan 5-6 istället för 4-5 YEAY!.
Sen väcker älsklingen mej när barnen är påklädda, ätit frukost och han borstat deras tänder och ska gå och lämna Love på dagis innan han åker till jobbet.
Så jag behöver bara gå upp, göra mej själv klar, äta frukost och sen göra Minna redo för skolan och gå och lämna henne.
Helt otroligt en sån skillnad det gör i min ork, även om jag går runt och är helt sjukt trött och utmattad hela dagarna ändå. :p

Denna graviditet har jag mått lite illa, inte alls så illa som jag har för mej att jag mått de andra graviditeterna, mest varit när jag ätit för mycket eller när magsaften blir för mycket och för sur.
Kräkts lite, men inte så illa som det kunnat vara.
Varit och är som sagt enormt trött OCH känslomässigt i kaos.
Mycket lättare att bli arg, irriterad och ledsen, sen kan säkert en anledning förutom graviditeten vara att jag slutade med min Concerta så snabbt som vi fick veta att jag var gravid i vecka 4.

Well, nu ska jag packa ner mitt mellanmål och lunchen till jobbet, sen ska jag ta det lite lugnt innan jag måste åka.

Hoppas du som läser får en fin dag!

ps. Vilket jäkla sommarväder? Grått och blött på marken här och ska regna hela dagen, nästan hela veckan enligt vädret. Ush och fy! Jag vill ha sommar, sol, blå himmel, värme och mys ute! Inte bara mys inne, det kan man ha på hösten! Ge oss sommar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.