Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
3,2 år sedan.

MVC 151202 – Vecka 33+6

Urin 0/0, blodtryck 110/70, SF 33.. bebis i TVÄRLÄGE(!?).

Ska tillbaka om 2  veckor och ligger bebis fortfarande på tvären blir det vändningsförsök ETT innan julafton. :(

Vill verkligen inte behöva vändningsförsök och oroar mej nu för att jag kommer tvingas snitt. VILL INTE!!

Tung dag idag.. men fika och myssnack med finaste Liani och hennes busfrö gjorde mej på bättre humör.

 

Nu ska jag försöka sova.. :/

Får se hur det går..

2 Responses to MVC 151202 – Vecka 33+6

  • Cecilia skriver:

    Hej vännen! Jag fick göra vändningsförsök min första grav pga G låg i säte. De fick runt honom ett kvarts varv dvs Tvärläge men han gled tillbaka igen när läkaren släppte. Det var oskönt men inte så hemskt som jag hade hört andra beskriva det. Så jag blev snittad två veckor senare (en vecka före bf) och snitt var då min absolut värsta mardröm, men det fick hur bra som helst. Bara lite pepp, om det händer. Det kommer gå bra, oavsett. Stor kram! Heart

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.