Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
24 månader sedan.

Bröllopsbilden på en tavla

I helgen gick jag igenom bilderna från bröllopet som ni säkert har lagt märke till då jag lagt upp ett inlägg med några bilder.

Alla blev fina, men vissa är verkligen pricken över i:et som jag måste göra något extra fint av.
Lite tråkigt att endast ha dem i datorn eller i ett fotoalbum, men jag har länge varit inne på att eventuellt förstora upp ett av fotona till en tavla. Det går verkligen att komma undan med några hundralappar om jag skickar efter bilden för att skapa en billig canvastavla. Jag betonar ”billigt” endast med anledning till att canvastavlan kommer att hänga på väggen många år framöver, ett konstverk på mej och min kärlek som kan få oss att minnas vår stora dag och planera vår framtid. Därför tycker jag att det är en fantastik fin investering att inreda personligt och snyggt i vårt hem. Det finns väldigt mycket inspiration på nätet hur man kan placera tavlan i kombination med sin nuvarande inredning med väggdekor.

Jag håller absolut med om att man ska skapa ett tema men det lär absolut inte bli svårt för min del eftersom våra bröllopsbilder verkligen är unika. Det svåra är att bestämma sig för vilket fotografi som ska förstoras, alla är ju så fina.
..Så det kanske blir fler förstoringar.

One Response to Bröllopsbilden på en tavla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.